O našem podjetju

Odkrijte zgodbo o podjetju Dama d.o.o. Svojim strankam zagotavljamo kakovostne papirnate vrečke, izdelane trajnostno in po meri.

200+

aktivnih partnerjev

30+

let obratovanja

1 milijon

vrečk na dan

35+

zaposlenih

PODJETE DAMA

Družinsko podjetje že od leta 1990.

Družinsko podjetje že od leta 1990. Dama d.o.o. je podjetje, specializirano za proizvodnjo papirnatih vrečk visoke kakovosti. Podjetje se nahaja v Sloveniji in slovi po inovativnih in trajnostnih pristopih izdelave papirnatih vrečk. Dama d.o.o., se ponaša s široko paleto papirnatih vrečk, ki so na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah.

Podjetje Dama d.o.o. temelji na proizvodnji papirnatih vrečk, ki so trajnostne, zanesljive in uporabnikom prijazne. Vsi izdelki so narejeni s poudarkom na kakovosti, zato so papirnate vrečke Dama d.o.o.
V KORAKU S ČASOM

Moderna tehnologija

Podjetje Dama d.o.o. uporablja najnovejše tehnologije in moderne stroje za izdelavo papirnatih vrečk. Naši stroji so opremljeni z najnaprednejšo opremo, ki zagotavlja visoko natančnost in učinkovitost pri proizvodnji papirnatih vrečk. S pomočjo avtomatiziranih postopkov in nadzorovane kakovosti izdelkov lahko zagotovimo, da so papirnate vrečke Dama d.o.o. visokokakovostne, zanesljive in trajnostne.

Naši stroji so tudi okolju prijazni, saj porabijo manj energije in proizvajajo manj odpadkov, kot tradicionalni stroji za proizvodnjo papirnatih vrečk. V podjetju Dama d.o.o. smo ponosni na naše napredne stroje in zaposlene, ki skrbijo za natančno izdelavo papirnatih vrečk, ki presegajo pričakovanja strank.

Linije za izdelavo papirnatih vrečk z ravnim dnom
Paper
Linje za izdelavo vrečk s ploščato papirnato ročko
Paper
Tiskarska flekso linija
Paper
Avtomatska mešalnica
Paper
Stroji za rezanje in previjanje papirja
Paper

Rezervirajte klic z nami

Anja Preskar

+386 41 217 410

anja@damapapir.si

Info Dama d.o.o.

+386 7 33 80 150

info@damapapir.si

Rezervirajte klic
Vse informacije o papirnatih vrečkah, ki vas zanimajo.
ODGOVORNOST DO STRANK

Naše storitve

Podjetje Dama d.o.o. ponuja široko paleto storitev, ki so namenjene proizvodnji papirnatih vrečk po meri strank. Našim strankam ponujamo oblikovanje vrečk, ki so prilagojene njihovim potrebam, željam in zahtevam.
Zagotavljamo personalizirane papirnate vrečke, ki odražajo vaše blagovne znamke, sporočila ali logotipe. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati ustrezno velikost, obliko in barvo vrečk, ter vam svetovali glede ustreznega papirja in končne obdelave.

Naš cilj je zmanjšati negativen vpliv na okolje in hkrati zagotoviti kakovostne papirnate vrečke, ki so uporabnikom prijazne in estetsko privlačne.
Pri podjetju Dama d.o.o. smo ponosni na kakovostne izdelke in storitve, ki jih ponujamo. Če iščete vrhunske papirnate vrečke po meri, se obrnite na nas, saj vam bomo zagotovili najboljše storitve in rešitve za vaše potrebe.

Naši poslovni partnerji

200+ aktivnih partnerjev

Stopite v kontakt

Stopite v kontakt z nami preko e-pošte ali nas pokličite prek telefonske številke.

Lokacija

Slovenija, Na Žago 6
8351 Straža

Vodja Prodaje

Anja Preskar Božovič

Odgovorili vam bomo v 24 urah, lahko pa nas pokličete vsak dan od 7.00 do 15.00.

+386 7 33 80 150

Kontaktirajte nas preko obrazca

Posredujte nam vaše kontaktne podatke preko spletnega kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Hvala, vaše sporočilo je bilo poslano!
Nekaj je šlo narobe. Prosim poskusite znova.